Brilletin yksi toimintaa ohjaavista arvoista on paikallisuus. Arvon mukaisesti haluamme olla mukana paikallisessa yhteisössä ja tukea paikallisia toimijoita.

Vuonna 2020 tuemme seuraavia toimijoita:

Rovaniemen Palloseura

 

Arctic Lapland Rally

Arktiset Vedet

Santa Claus Golf ry

 

Lentopalloilija Oskari Seppä / Napapiirin Palloketut

Rollovappu on koko perheen päihteetön vapputapahtuma, jonka järjestää Rovaniemen yrittäjät ry, Likiliike ja FC Santa Claus Juniorit yhteistyökumppanien tuella. Brillet on ollut yhtenä Rollovapun yhteistyökumppanina jo vuodesta 2014.

Woman Volley

26.3.2020 Tervehdys rovaniemeläinen ja lappilainen!

Elämme tällä hetkellä vaikeita aikoja niin urheiluseuroissa kuin paikallisissa yrityksissäkin. Ajanjakso haastaa meidät varmasti myös tilanteen rauhoituttua, joten kysymys meille jokaiselle kuuluukin; mitä minä voisin tehdä, jotta mahdollisimman moni paikallinen yritys ja urheiluseura pysyisi elinvoimaisena myös tulevaisuudessa?

Lapsia ja nuoria liikuttavana urheiluseurana haluamme taistella, olla rohkeita ja luottaa siihen, että yhdessä tekemällä ja toisiamme tukemalla voitamme tämänkin kamppailun. Meidän panoksemme paikallisten yritysten ja toimijoiden tukemiseksi on WoVo-kortti.

WoVo-kortti on Woman Volleyn sekä useiden paikallisten yritysten yhteinen projekti, joka tarjoaa sinulle rahanarvoisia etuja paikallisten kumppaniyritysten tuotteista ja palveluista. WoVo-kortin hinta on vain 20 euroa.

Tee vastuullinen valinta hankkimalla WoVo-kortti ja suosimalla paikallisia yrityksiämme!❤️

Lisätietoja WoVo-kortista >>>>

Kaikki edut >>>>

Hanki kortti >>>>