Alain Mikli

Alain Mikli on syntynyt Ranskassa huhtikuun 1. 1955. Valmistui optikoksi ja myöhemmin alkoi tuottamaan omia kehyksiään. Hänet on nimetty yhdeksi tärkeimmäksi suunnittelijaksi silmälasikehyksien maailmassa. Vuonna 1978 Mikli avasi oman studionsa Pariisissa. Julkisuuden henkilöt, kuten esim. Elton John ihastuivat Miklin tuotteisiin ja omalla tavallaan auttoivat tuotteiden tunnetuksi tekemisessä. Kanye West piti Alain Miklin aurinkolaseja musiikkivideollaan Stronger, lasit olivat erityisesti tilattu Mikliltä. Tämän tyyliset aurinkolasit nousivat hetkessä laajaksi ilmiöksi ja saivat nimekseen ”shutter shades”.

Alain rakastaa värejä ja tekee läheistä yhteistyötä italialaisen valmistajan, Mazzucchellin kanssa. Yhdessä he luovat monivärisiä materiaaleja, joita Alain käyttää tehdessään yksilöllisiä kehyksiä. Hän sanoo, että värit joita hän käyttää saavat inspiraation hänen Armenialais-Libanonilaisesta sukupuustaan. Monet muut maailmanluokan suunnittelijat ovat yhteistyössä Alain Miklin kanssa tuottaneet omia mallistojaan: Philippe Starck, Jean-Paul Gaultier ja Sonia Rykiel.

Alain ja hänen tiiminsä työskentelevät intohimolla tehdäkseen jokaisesta mallista ja väriyhdistelmästä yksilöllisen tuotteen. Värien ja muotojen lisäksi mukavuus on yksi Miklin tärkeimmistä suunnittelun lähtökohdista. Jokainen kehys sisältää useita patentoituja ratkaisuja, tehden niistä helpot ja mukavat käyttää.

Kun kerran kokeilee Alain Miklin kehyksiä on vaikea enää palata takaisin. Tutustu Alain Miklin tarinaan ja kehyksiin www.alainmikli.com, jonka jälkeen voit tulla Brilletiin ihastelemaan ja kokeilemaan Alain Miklin kehyksiä livenä.

www.alainmikli.com

Bellinger >>>