Frost

Frost­-malliston tarina alkaa vuodesta 1994, jolloin Marion Frostin mies, Páris, etsi epätoivoisena silmälasikehystä itselleen. Sopivaa ei löytynyt, joten Marion, joka on ammatiltaan kultaseppä, päätti tehdä kehyksen itse. Kehyksesta tuli juuri oikeanlainen ja tästä innostuneena pariskunta loi malliston, jonka suosio yllätti kaikki!

Frostin kehyksissä yhdistyy yksilöllinen muotoilu ja erinomainen käyttömukavuus. Kehykset tehdään käsityönä Saksassa ja Marion on vahvasti mukana suunnittelussa ja prototyyppien valmistuksessa. Hän haastaa jatkuvasti suunnittelutiiminsä. Vaikka uusi malli olisi kuinka upea, se ei pääse mallistoon jos se ei ole teknisesti järkevä. Hän nimeää kaikki kehykset ja luo jokaiselle kehykselle tarinan.

Me Brilletissä ihastuimme kehysten värikkyyteen ja omaperäisyyteen. Vaikka kehykset ovat näyttäviä ja hauskojakin, ne ovat silti ihan jokapäiväiseen käyttöön sopivia. Arvostamme käsityötä ja kehysten toiminnallisuutta, ne istuvat erittäin hyvin ja ovat mukavia käyttää!

Frostin kehykset ovat tunnettuja kirkkaista väreistään ja mielikuvituksellisista muodoistaan.
”Kun harmaana aamuna herää ja katsoo pelistä yleensä harmittaa. Mutta ilmeen ja mielen saa kirkastettua värikkäillä silmälaseilla”, suunnittelija Marion Frost hymyilee.

Marion ja Paris Frost vierailivat Brilletissä ja Rovaniemellä 6.4.2018. Päivän aikana Marion valmisti uniikin silmälasikehyksen, johon hän oli hakenut inspiraation Rovaniemeltä. Nämä täysin uniikit Rudolf-kehykset ovat nähtävillä Brilletissä.

Lisää kuvia Marionin ja Parisin vierailusta Rovaniemelle löydät alta. Valokuvat on ottanut Petri Teppo / Studio Artica

Tutustu Frost-kehyksiin www.pm-frost.de -sivuilla ja tule Brilletiin kokeilemaan näitä värikkäitä kehyksiä!

Aurinkolasit >>>