Varilux

Varilux X Series -moniteholinssit

UUSI MAAILMA, UUDET TARPEET

Vuonna 2017, täytitpä sitten 45, 48 tai 52, kuulut X-sukupolveen! Sinun ja ikätoveriesi elämäntapa ja -rytmi on selkeästi erilainen ja kiireisempi kuin edellisten sukupolvien. X-sukupolven erityispiirteitä ovat aktiivisuus, perheen perustaminen aikaisempaa myöhemmin, useiden asioiden tekeminen samanaikaisesti ns. multitasking ja hyvä verkostoituminen erityisesti somessa. Kiirehtiessäsi tehtävästä toiseen haluat sen tapahtuvan saumattomasti, ilman hidasteita.

Himmeä valo, pieni teksti, älypuhelimen pikselit… yhtäkkiä maailma ei olekaan yhtä terävä kuin aikaisemmin. Vastatakseen uusiin näköhaasteisiin Essilor on rikkonut moniteholinssien teknologisia rajoja ja kehittänyt uuden innovaation, Varilux® X series™ -linssit.

NÄKEMISEN VAPAUS

Varilux® X series™ on paras Varilux® -moniteholinssi, joka mahdollistaa sen, että näet kaikki yksityiskohdat saumattomasti ja tarkasti kädenmitan ulottuvuudella ja kauempana. Varilux X series -linsseillä nautit erinomaisesta terävyydestä sekä saumattomasta ja sujuvasta näkemisestä läheltä kauas ja takaisin.

Varilux® X series™ -linsseillä ei ole enää tarvetta liikutella päätä, joten sinun ei tarvitse etsiä oikeaa kohtaa linssistä luonnottomissa asennoissa, jotka voivat johtaa niska- ja hartiaseudun kipuihin. Linsseissä voidaan huomioida myös jokaisen yksilöllinen lukuasento ja näkötapa lähelle, jotta moniteholinssit eivät rajoita aktiivista elämääsi.

LÄHINÄKEMISEN UUSI MÄÄRITELMÄ

Nykyisin kaikki on muuttunut – elämme 24/7 verkottuneessa maailmassa, saamme uutisia maailmalta joka tunti, lähetämme live-kuvia läheisillemme toiselle puolelle maailmaa. Yhteiskuntamme on kehittynyt ja muuttunut, ja niin myös sinun näkötottumukset. Asentosi ja tapasi katsoa lähelle on muuttunut, siirrät katseesi älypuhelimesta kannettavan näytölle tai tartut mukiisi samalla kun tekstaat lapsillesi. Lyhyesti, kaikki merkittävät asiat tapahtuvat kädenmitan alueella. Tunnustamalla tämän päivän uudet näkötavat, Essilor on määritellyt uudelleen lähinäkemisen haasteet, ilman kompromisseja.

Uuden Xtend™ -teknologian ansiosta Varilux® X series™ -linsseillä lähialueen näkeminen on laajempaa kuin koskaan aikaisemmin.*

TÄYDELLINEN LINSSI JOKAPÄIVÄISEEN KÄYTTÖÖN

Ei tarvetta liikuttaa päätä tai muuttaa asentoa nähdäksesi tarkasti tehdessäsi päivittäisiä tehtäviä

Kädenmitan alueen tehtävien suorittaminen dynaamisesti ja samanaikaisesti

Voit säilyttää elämänrytmisi kiireisessä ja aktiivisessa elämässä siirtyessäsi tehtävästä toiseen

Helppo katsella erilaisia digitaalisia laitteita

Helppo katsoa kojelautaa ja mittaristoa ajaessa

YLI 55 VUOTTA LINSSI-INNOVAATIOITA SILMÄLASIKÄYTTÄJIEN TARPEET KESKIÖSSÄ

Variluxin® tutkimus- ja kehitystiimit asettavat silmälasien käyttäjät etusijalle ainutlaatuisessa patentoidussa prosessissa nimeltään LiveOptics™, jossa yhdistetään viimeisin optinen tutkimustyö ja todelliset käyttäjäkokemukset.

Varmistaaksemme täydellisen käyttäjätyytyväisyyden, Varilux® X series™ -linssien testauksessa oli mukana 2 742 käyttäjää ympäri maailman ja tulokset ovat erinomaisia:

95 % on tyytyväisiä suorittaessaan tehtäviä kädenmitan alueella*

9/10 ei koe enää tarvetta liikuttaa päätään nähdäkseen tarkasti lähelle ja kauas*

Varilux Xclusive 4D – moniteholinssit – Varilux X Series – linssien lippulaivat

Yksilöllisin moniteholinssi, jonka ansiosta ei enää tarvetta kääntää päätä ja muuttaa katseluasentoa nähdäkseen tarkasti.

Vähentää keinumisilmiötä jopa 90%, tarjoaa laajat näköalueet ja parantuneen reaktioajan Nanoptix, SynchronEyes ja 4D – teknologioiden ansiosta. Selkeä ja terävä näkeminen kädenmitan ulottuvuudella (40-70cm) uuden Xtend-teknologian ansiosta. Näkötapamittaus lähelle (NVB) huomioi käyttäjän lukuasennon ja tavan lukea.

Xperio-aurinkolasilinssit >>>