Brillet

BRILLET – hiukan parempi optikkoliike

”Yksi Brilletin perusajatus on Näköasiantuntijuus, joten liikkeen henkilökunta ja meillä vastaanottoa pitävät silmälääkärit on valittu tätä ajatusta silmällä pitäen. Meille on erittäin tärkeää tutkia ja palvella asiakkaamme huolella ja asiantuntemuksella ilman hätäilyä. Asiakkaan etu on meille tärkein ja vaadimme henkilökunnaltammekin samaa asennetta.”

”Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvot asiantuntijuus, ihmisläheisyys, paikallisuus ja eettisyys.”

Taina ja Pasi, Brilletin yrittäjät

Brillet on Rovaniemelle 12.10.2013 avattu yksityinen optikkoliike, joka tarjoaa asiakkailleen sekä laadukkaita tuotteita, että erinomaista ja asiantuntevaa palvelua. Brilletin ovat perustaneet pitkän kokemuksen omaavat rovaniemeläiset optometristit Taina ja Pasi Hiukka.

Brilletissä teitä palvelevat omistajapariskunnan lisäksi optinen myyjä Virpi Hyvönen ja silmätautien erikoislääkärit Hannele Typpö ja Satu Alapuranen.

Brillet kuuluu valtakunnalliseen Näköasiantuntijat-verkostoon ja on Likiliike nro 2.

Me Brilletissä uskomme laatuun. Siksi valitsimme linssitoimittajaksemme maailman suurimman linssivalmistajan ranskalaisen Essilorin. Essilorin tunnetuin tuotemerkki Varilux on monelle kuluttajallekin tuttu tae laadusta, onhan Varilux kautta aikojen maailman myydyin moniteholinssi. Kaikki Brilletissä myytävät silmälasit mitoitetaan digitaalisesti Visioffice X-mitoituslaitteella, linssit tilataan Essilorin Euroopassa olevilta tehtailta ja linssien reunahionta ja lopullinen valmistus tapahtuu Suomessa. Näin taataan mahdollisimman korkea laatu!

Brilletin HUIPPU-valikoimaa päivitetään koko ajan. Siihen valitut kehysmerkit ja –mallit valitaan aina henkilökuntamme yhteistyönä silmällä pitäen teitä lappilaisia asiakkaitamme. Valitsemme itse jokaisen myyntiin tulevan kehyksen. Tuomme jatkuvasti jotain uutta ja persoonallista valikoimaamme. Tällä hetkellä suosituimmat mallistomme ovat itävaltalainen Andy Wolf ja tanskalaiset Lindberg, Bellinger sekä Prodesign. HUIPPU-valikoimasta löytyy lisäksi ranskalaiset Face a Face, Caroline Abram ja Lafont, saksalainen Frost, ruotsalaiset EoE Eyewear ja KunoQvist, japanilainen Masunaga, espanjalainen Jisco Eyewear, englantilainen William Morris sekä yhdysvaltalaista alkuperää oleva maailmanmerkit Maui Jim ja Oakley.

Lapin kirkkailla keväthangilla ja kesän yöttömässä yössä tarvitaan laadukkaita aurinkolaseja. Havaijilainen Maui Jim toimii myös Lapissa, koska niissä on aina polarisoidut, erittäin korkealla värin- ja kontrastintoiston omaavat linssit. Toinen suosittu aurinkolasimallistomme on Oakley, jonka tuntevat kaikki vähänkään sporttiset henkilöt. Kumpaakin mallistoa saa niin ilman voimakkuutta kuin omillakin voimakkuuksilla.

Seuraamme jatkuvasti kehystrendien muuttumista ja eri brändien mallistoja ja valitsemme niistä asiakkaillemme parhaat ja sopivimmat.

Brillet luottaa laatuun ja tarjoaa asiakkailleen hiukan paremman takuun. Silmälasitakuu sisältää kahden vuoden täyden huolto- ja varaosatakuun. Tavoitteemme on vaivaton näkeminen.

Brilletin toiminta-ajatuksena on tehdä kaikki hiukan paremmin!

Brilletin henkilökunta >>>