Brillet siirtyi uusiin tiloihin – palveluvalikoima myös laajentunut

Koskikadulla sijaitseva, hiukan parempi optikkoliike, Brillet, on muuttanut kevätauringon paistaessa viereisiin, Rovakadun ja kävelykadun kulmauksessa sijaitseviin liiketiloihin. Optometristi Pasi Hiukan mukaan ajatus muutosta muodostui halusta tarjota kaikille asiakkaille helpommin saavutettavat, esteettömät ja toiminnallisemmat tilat, joissa on helppo asioida myös pyörätuolilla.

”Aiemmissa tiloissa alakertaan sijoitetut tutkimushuoneet ovat saatu muuton myötä samaan kerrokseen myymälätilan kanssa, ja uudet tilat ovat myös aiempaa avarammat, tarjoten täten enemmän tilaa tuotevalikoiman esittelylle”, Hiukka kertoo.

Uutta teknologiaa

Uusissa tiloissa työskentelee Brilletin entuudestaan tuttu henkilökunta, joihin kuuluu kolme optometristia, kaksi silmätautien erikoislääkäriä sekä optisia myyjiä. Laajentaakseen palveluvalikoimaa Brillet on hankkinut OCT-laitteen, joka mahdollistaa aiempaa tarkemman silmänpohjan kuvantamisen. Uusi teknologia on erityisen hyödyllinen diabetesta sairastavien ja silmänpohjarappeumaan sairastuneiden hoidon suunnittelussa ja kontrolloinnissa, mutta tietysti silmänpohjan kerroskuvantamisesta hyötyvät kaikki muutkin asiakkaat.

”Mitä aiemmin silmänpohjamuutokset havaitaan, sitä parempi. OCT-laite maksaa saman verran kuin hyvä henkilöauto, mutta sen avulla saatavat yksityiskohtaisemmat kerroskuvat auttavat meitä huomaamaan muutokset ajoissa ja siten huolehtimaan asiakkaan silmänterveydestä vieläkin paremmin”, Hiukka lisää.

Perusteellista silmän terveydestä huolehtimista

Uuden OCT-kuvauksen lisäksi Brillet tarjoaa kattavasti erilaisia silmän terveyden tutkimuksia, esimerkiksi liikennenäkötutkimuksia, näkökenttätutkimuksia ja silmänpaineen mittauksia. Silmän terveyspalveluiden lisäksi Brilletistä saa opastusta piilolinssien valintaan ja käyttöön. Sieltä löytyy myös laaja valikoima erilaisia kehyksiä, linssejä, suurennuslaseja sekä aurinkolaseja. Parhaiten valikoiman laajuuden ymmärtää käymällä paikan päällä uudistuneessa liikkeessä, jossa henkilökunta miettii yhdessä asiakkaan kanssa hänelle parhaiten sopivat vaihtoehdot.

”Meidän optometristien tarjoama näön ja silmän terveyden tutkimus, TARKKA-näöntutkimus on paljon muutakin kuin perinteinen optikon näöntarkastus. Tarkan näöntutkimisen lisäksi silmät tutkitaan erittäin perusteellisesti erilaisten muutosten ja silmäsairauksien varalta, ja tutkimus kestää 45 minuuttia.”

Myös kuivasilmätutkimus on ajankohtainen tähän aikaan vuodesta.

”Kuivista silmistä kärsivän kannattaa panostaa kuivien silmien hoitoon ennen kuin pahin siitepölykausi alkaa. Hyvin kostutettu silmä ei ole niin altis ärtymään katu- ja siitepölystä kuin hoitamaton, kuiva silmä. Kuivien silmien hoito on paljon muutakin kuin pelkkä kostutustippojen käyttö, joten kannattaa tulla Brilletiin kuivasilmä-tutkimukseen, niin hoidamme kuivat silmäsi kuntoon.”

Valtuutettu Dior – jälleenmyyjä

Brillet on hyväksytty valtuutetuksi Dior- silmälasien ja aurinkolasien valtuutetuksi jälleenmyyjäksi. Vastaavia liikkeitä on vain muutama koko Suomessa. Trendikkäät Diorin tuotteet tulevat liikkeeseen myöhemmin keväällä.

Brilletin valikoimassa on jo entuudestaan erilaisia aurinkolaseja, ja valikoima tulee laajenemaan keväällä entisestään Dior -malliston myötä. Esimerkiksi Maui Jimin, Berlutin, Diorin ja Celinen aurinkolaseja pääsee sovittamaan liikkeessä asiantuntevan palvelun kera. Lähes kaikki aurinkolasit ovat luonnollisesti saatavilla myös vahvuuksilla.

Näköasiantuntijan palveluiden pariin kannattaa hakeutua matalallakin kynnyksellä.

”Jos on minkäänlaisia haasteita näkemisen suhteen, suosittelen tulemaan meille Brilletiin. Asiakas saa varmasti juuri sen mitä tarvitsee ja haluaa, samalla suosien paikallista Likiliikettä”, Hiukka kehottaa.

Artikkelin kirjoittaja: Saana Luosujärvi / Rovaniemi Online