Tapahtumat

Silmäniloa -messut on järjestetty kaksi kertaa aikaisemmin, vuosina 2018 ja 2020, jolloin ne olivat todellinen menestys. Tänä syksynä messut tekevät jälleen paluun! 

10-vuotis taipaleensa kunniaksi Brillet yhdistää tapahtumapaikaksi uuden ja vanhan liiketilansa. Messut ovat kaksipäiväiset, ja ne järjestetään lokakuun 13. ja 14. päivä. 

Messut tarjoavat loistavan mahdollisuuden päästä tutustumaan syksyn ja talven trendeihin, sillä tänäkin vuonna esillä on tuhansia kehyksiä ja eri kehysedustajia esittelemässä omia mallejaan.

Silmäniloa -messuilla ovat mukana:

 • Andy Wolf 
 • Davidoff
 • Dutz 
 • Entourage 7
 • Face A Face
 • Imago Eyewear
 • John Lennon
 • Keloa
 • Lafont
 • Maui Jim
 • Prodesign
 • Traction Production
 • Woow
 • Varilux

Laita siis päivämäärät itsellesi ylös ja tule nauttimaan kivasta messutunnelmasta ja juhlimaan kanssamme Brilletin 10-vuotis syntymäpäiviä!

Mitä? Silmäniloa -messut

Missä? Brilletin kulma (uusi ja vanha liiketila) | Koskikatu 22, 96200 Rovaniemi

Milloin? 13.10. klo 11-19 ja 14.10. klo 11-17

Lämpimästi tervetuloa!

Tästä tapahtuman sivuille
Järjestämme vuosittain golf-kisan yhteistyössä Brilletin, Oliver´s Cornerin ja Santa Claus Golf Clubin kanssa. Kisa on järjestetty jo vuodesta 2013 alkaen.
Kisa pelataan päivällä ja illalla kokoonnutaan Oliver´s Corneriin iltajuhliin, missä julkistetaan tulokset, jaetaan palkinnot, herkutellaan hyvällä ruualla ja vietetään hauska ilta golffareiden kesken,
Brillet – Oliver´s Corner Openin pelimuotona on Pistebogey, jossa sarjassa palkitaan kolme parasta. Kisan voittaja saa palkinnoksi Brilletin lahjoittamat vapaavalintaiset aurinkolasit voimakkuulla tai ilman.
Paras Scratch-tulos palkitaan vuosittain Oliver´s Cornerin lahjoittamalla ISOlla palkinnolla.
Paras Lady on palkittu vuosittain erilaisilla palkinnoilla. 2022 yhteistyökumppanina olivat Santa´s Luxury ja Kauneus- ja komeushoitola Sanna´s Style jotka lahjoittavat todella hienot palkinnon parhaille ladylle.
Pisin Draivi-kisa pelattiin alkuvuosina väylällä 5. 2018 kisa siirrettiin Brillet-väylälle, nro 7. 2022 Pisin Draivi-kisan yhteistyökumppanina oli Ravintola Himo.
Lähimmäs lippua- kisa lyödään perinteiseen tyyliin viimeisellä väylällä. Kisan kehittymistä on mukava seurata Klubin terassilta. 2022 Lähimmäs lippua-kisan yhteistyökumppanina oli Lohiapaja.
Brillet – Oliver´s Corner Openissa on viime vuosina jaettu myös erikoispalkintoja, joiden tarkoituksena on kannustaa aloittelijoita ja suuremmallakin tasoituksella pelaavia mukaan kisoihin. 2018 alkaen Brillet-Oliver´s Corner Openissa on pelattu HCP>30.0 -sarja, jonka parhaalle Brillet lahjoittaa 100€:n Santa Claus Golf-lahjakortin.
Koska kisat pelataan heinäkuussa kisan sääntöihin kuuluu, että pelitasoituksen tulee olla ajan tasalla päästäkseen palkinnoille.
Brillet – Oliver´s Corner Openin tulokset julkistetaan Oliver´s Cornerissa pidettävissä rennoissa iltajuhlissa. Juhlissa on tarjolla hyvää ruokaa, palkintojenjakoa ja live-musaa.
Iltajuhlien lippu sisältyy kisan osallistumismaksuun. Juhliin voi osallistua, vaikka ei osallistuisikaan itse kisaan. Lipun hinta on 15€ (sis. sisäänpääsyn, ruokailun ja ohjelman). Lippuja voi lunastaa Caddiemasterilta.
Ilmoittaudu kisaan joko Nexgolfissa tai Caddiemasterille caddiemaster@santaclausgolfclub.fi / 0200 30200.
Tervetuloa.
Tästä tapahtuman sivuille

 

Brillet on mukana perinteisillä, toista kertaa järjestettävillä Kulmakarnevaaleilla, mikä on koko perheen maksuton tapahtuma Lordin Aukiolla lauantaina 10.6. klo 11-15.

Tapahtumassa huippuohjelmaa, lasten suosikkihahmoja, mm. Pipsa Possu ja paikallisia palveluntarjoajia esittelemässä tuotteitaan. Tapahtuman järjestää Rovaniemen elävä kaupunkikeskusta ry.

Tervetuloa Kulmakarnevaaleille ja tulkaa moikkaamaan Tainaa ja Pasia Brilletin teltalle.

Kulmakarnevaalit la 10.6.2023
Brillet - hiukan parempi optikkoliike
Maailman glaukoomapäivä on sunnuntaina 12.3. ja Brilletissä sitä vietetään maanantaina 13.3. Tarjoamme päivän aikana kaikille maksuttoman silmänpaineen mittauksen sekä informaatiota glaukoomasta ja sen tutkimus- ja hoitotoimenpiteistä.
Askarruttaako jokin glaukoomaan liittyvä asia tai haluaisitko saada lisätietoa johonkin muuhun silmäsairauteen tai näkemiseen liittyen? Tule juttelemaan asiantuntevien optometristiemme kanssa asiasta.
GLAUKOOMA
Glaukooma on salakavalasti näköhermoa vaurioittava sairaus, joka voi hoitamattomana johtaa merkittävään näön alenemiseen. Glaukooma on usein alkuvaiheessa täysin oireeton, ja ilman tarvittavia tutkimuksia voi olla mahdotonta tietää sairastavansa glaukooma ennen kuin tauti on jo edennyt hyvin pitkälle.
Merkittävin riskitekijä glaukoomalle on kohonnut silmänpaine, ja muita sille altistavia tekijöitä ovat muun muassa yli 40-vuoden ikä, lähisuvussa esiintyvä glaukooma sekä likitaitteisuus. Mikäli lähisuvussa on todettu glaukoomaa, ja etenkin jos samanaikaisesti esiintyy muita riskitekijöitä, silmät kannattaa tutkituttaa 40 ikävuoden jälkeen kahden vuoden välein.
Glaukooma voidaan todeta perusteellisella silmätautien erikoislääkärin tutkimuksella, joka sisältää silmänpaineen mittauksen, silmän mikroskopiatutkimuksen, silmänpohja- ja hermosäietutkimuksen sekä näkökenttätutkimuksen. Glaukooma tulisi todeta mahdollisimman varhain, jotta hoidolla saataisiin pysäytettyä taudin eteneminen.
Tervetuloa maksuttomaan silmänpaineen mittaukseen maanantaina 13.3.2023 klo 9.30 – 18.00.
Linkki tapahtumasivuille
Brillet - hiukan parempi optikkoliike
Siols – urheilulasien esittely- ja myyntitapahtuma Rovaniemen Roadrunnersin Talvisarja-osakilpailun yhteydessä Ounasvaaran hiihtostadionilla lauantaina 11.3.2023. Paikalla laseja esittelemässä Brilletin optometristi Pasi Hiukka.
Hyvät urheilulasit suojaavat silmät pakkasviimalta ja auringon UV-säteilyltä. Siols-urheilulasit ovat erittäin käytännölliset juoksijoille, hiihtäjille ja muillekin ulkona liikkujille. Siols-laseihin voi kätevästi vaihtaa eri värisiä linssejä eri olosuhteisiin ja näihin saa myös omat voimakkuudet ilman voimakkuusrajoja.
Tervetuloa tutustumaan Siols-urheilulaseihin Ounasvaaran hiihtokeskukseen lauantaina 11.3.2023.
Tapahtuman sivuille
Brillet - hiukan parempi optikkoliike

Brillet x Andy Wolf -tapahtuma jatkuu After workeilla, jotka järjestetään kutsuvierastilaisuutena torstaina 9.3. klo 16-20. Tilaisuuteen on kutsuttu kaikki Andy Wolf -kehysten käyttäjät ja heille on lähetetty erillinen kutsu. 

After workeilla sinulla on mahdollisuus päästä yhdessä ystäväsi kanssa tutustumaan Andy Wolfin kehysmallistoon sekä kevään trendeihin. Samalla voit nautiskella itävaltalaista viiniä ja pientä suolaista purtavaa sekä fiilistellä hyvää musiikkia. 

Arvomme kävijöiden kesken omavalintaiset Andy Wolf -silmälasit linsseineen. 

Käy tutustumassa Andy Wolfiin
Brillet - hiukan parempi optikkoliike

Andy Wolf -kehysmerkin luoneet Andreas ja Wolfgang saapuvat Itävallasta Rovaniemelle, jonka kunniaksi järjestämme koko päivän kestävän Brillet x Andy Wolf -tapahtuman. Tapahtuma järjestetään torstaina 9.3. klo 11-15.30, ja esillä on koko Andy Wolfin mallisto sekä Milanon messuilla olleet uutuudet. Itse Andy ja Wolf ovat myös tavattavissa Brilletissä klo 14-15.30.

Andy Wolf on itävaltalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa kehykset Itävallan Hartbergissa sekä Ranskassa. Andy Wolf luottaa paikalliseen käsityöhön ja laatuun sekä yhdistää perinteisen silmälasien valmistustaidon nykyaikaiseen ja innovatiiviseen muotoiluun. Jokainen kehys on käsintehty ja materiaalit ovat tarkoin valittuja ja parasta laatuaan. Andy Wolf tunnetaan ilmeikkäästä suunnittelusta ja persoonallisuudesta sekä brändin takana olevista ihmisistä, jotka ovat omistautuneita ja sitoutuneita työlleen. Kehysvalikoimasta löytyy muotia ja klassikoita kaikenikäisille silmälasien käyttäjille.

Tervetuloa!

Käy tutustumassa Andy Wolfiin
Brillet - hiukan parempi optikkoliike
Esittelemme sodankyläläiset Keloa Eyewearin tuohesta ja poronsarvista tehdyt silmä- ja aurinkolasit sekä niiden suunnittelijan ja tekijän Laura Knuutin keskiviikkona 1.2. klo 15-20.00.
Keloa Eyewear sai alkunsa vuonna 2018 Sodankylään muuttaneen optometristin, Lauran, ja hänen koiransa yhteisistä metsäretkistä. Kaksikon löytäessä metsästä poronsarven Laura pohti, voisiko löydöstä toteuttaa opiskeluaikaisen haaveen itse tehdystä silmälasikehyksestä. Poronsarven täydentäjäksi valikoitui toinen perinteinen suomalainen materiaali, tuohi.
Useiden sarvi- ja tuohityökurssien, vuosien itsenäisen harjoittelun ja Ranskan Jura-vuoristossa käydyn silmälasienvalmistusopin jälkeen Lauran löytää Sodankylän keskustasta omasta verstaastaan valmistamassa käsintehtyjä silmälasikehyksiä, joiden etuosassa komeilee koivun tuohi ja aisoissa poronsarvi. Toisinaan aisaa saattaa koristaa Lapin kesästä poimitut niittykukat.
Jokainen kehys on aidosti uniikki, sillä kaikki kehykset tehdään yksittäiskappaleina materiaalin sallimissa rajoissa.
Tervetuloa tutustumaan aidosti lappilaisiin silmälaseihin Brilletiin.
Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa.
Tapahtuman sivuille
Brillet - hiukan parempi optikkoliike

Tractionin mallisto esillä Brilletissä 11.10. klo 12-18.

Traction Production on saanut alkunsa jo vuonna 1872, ja on ollut saman perheen omistuksessa viiden sukupolven ajan. Kehykset suunnitellaan ja valmistetaan käsin Pariisissa. Tractionin ideana on ollut luoda kehyksiin yhdistelmä ranskalaisen muotoilun hienostuneisuutta sekä kalifornialaista nykyaikaa. Värit ovat raikkaita ja nuorekkaita sekä muodot kekseliäitä ja persoonallisia.

Traction Productionsin mallistosta löydät kehyksiä monipuolisesti sekä naisille että miehille.

Brillet - hiukan parempi optikkoliike
Kun näkeminen alkaa olemaan heikkoa, ei silmälasit ole jokaisessa tapauksessa paras mahdollinen apuväline.
Kun silmälasit eivät enää riitä, avuksi kannattaa ottaa suurennuslasi. Suurennuslasista on hyötyä myös siinä tapauksessa, jos näkökenttä alkaa olemaan normaalia kapeampi, vaikka näöntarkkuudessa ei sinänsä olisikaan vikaa.
Suurentavat apuvälineet tekevät esimerkiksi television katselusta tai lukemisesta miellyttävämpää. Suurennuslasi kannattaa aina valita huolella käyttötarpeiden mukaan, ja siksi me autamme teitä oikean valitsemisessa.
Eschenbachin näkemistä helpottavat apuvälineet esittelyssä Brilletissä tiistaina 5.10. klo 9.30-15.00.
Kahvitarjoilu.
Tervetuloa paikalliseen optikkoliikkeeseen tutustumaan todella laajaan apuvälinevalikoimaan, mikäli koet, ettei silmälasit enää riitä arjen askareisiin.
Tapahtumasivut
Brillet - hiukan parempi optikkoliike
Vera Wang – ja Clark -mallistot esittelyssä Brilletin Brilskeissä torstaina 15.9.2022 klo 13-18.
Vankan jalansijan Suomessa saanut silmälasikehysmerkki Vera Wang on siirtynyt osaksi mallistoamme.
New Yorkista kotoisin oleva Vera Wang aloitti uransa kaikkien aikojen nuorimpana toimittajana Vogue -lehdessä. Ura jatkui reilun 20 vuoden jälkeen Ralph Laurenin muotoilujohtajana. Vuonna 1990 hän avasi oman lippulaivamyymälänsä Manhattanin kuuluisalla Madison Avenuella. Vuosien mittaan brändi on laajentunut menestyksekkäästi hääasuista muun muassa jalkineisiin, silmälaseihin, kosmetiikkaan, kukkiin, posliiniin, vuodevaatteisiin ja lahjoihin. Vuonna 2019 vietettiin Vera Wangin brändin 30 – vuotista taiteilijajuhlaa muodin eturintamassa.
Silmälasien muotoilussa Vera Wang sekoittaa omaperäisen – jopa ärtyisän ja poikamaisen – mutta kuitenkin romanttisen elementin. Mallit vaihtelevat naisellisesta maskuliiniseen – pysyen aina moderneina, imartelevina ja tuoreina. Värit ja materiaalit sekoitetaan usein laminoimalla tai kerrostamalla, jolloin Veran kukkakuviointeja voidaan käyttää eri tummuusasteilla. Sekä silmälasikehyksien että aurinkolasien mallistoissa ovat vahvasti mukana kristallikoristeet. Molempia näitä löytyy esittelysalkustamme.
Mallistossamme on useita muotitietoista ostajaa kiinnostavaa vaihtoehtoa. Näyttävyyttä hakevan asiakkaan katse kohdistuu Vera Wangin kehyksiin.
Vera Wang – ja Clark -mallistot esittelyssä Brilletin Brilskeissä torstaina 15.9.2022 klo 13-18.
Tervetuloa paikalliseen optikkoliikkeeseen.
Brillet - hiukan parempi optikkoliike
Perinteinen 10. kertaa järjestettävä Brillet – Oliver´s Corner Open kisataan tänä vuonna lauantaina 23.7.2022
Kisa käydään päivällä Santa Claus Golfin kentällä ja sitten uudestaan ja yhä uudestaan illalla Oliver´s Cornerissa. Iltajuhlat alkaa ruokailulla klo 20.00
Tänäkin vuonna todella hyvät palkinnot, joten kannattaa tulla mukaan.
Perinteiseen tyyliin pelataan Pistebogey-kisa, jossa palkinnot kolmelle parhaalle. Voittajalle Brilletin 150€:n lahjakortti.
Lisäksi palkitaan:
Paras Scratch-tulos Oliverin lahjoittamalla ISOlla palkinnolla,
Kolme parasta Ladya Santa´s Luxuryn ja Kauneus- ja komeushoitolan lahjoittamilla palkinnoilla
Paras pistebogey-tulos sarjassa HCP>30, palkintona Brilletin lahjoittamalla 100€:n Santa Claus Golf-lahjakortilla
Erikoiskisoina tänä vuonna:
Lohiapajan Lähimmäs lippua-kisa väylällä 18
Pisin Draivi-kisa Brillet-väylällä, nro 7.
Kilpailumaksu 20e + pelioikeus, sisältää iltajuhlat Oliver’s Cornerissa. Myös Avecit ovat tervetulleita mukaan iltajuhliin. Osallistumismaksu 20e ja ilmoittautumiset caddiemasterille.
Ja iltabileihinhän voi osallistua, vaikka ei osallistuisikaan varsinaiseen kisaan. Iltabileiden liput Caddiemasterilta.
Kisan ajan Brilletin aurinkolasishop Santa Claus Golf Clubin terassilla, joten tervetuloa klubille, vaikka et osallistukaan kisaan.
Tervetuloa!
Brillet - hiukan parempi optikkoliike

Kulmakarnevaalit on koko perheen tapahtuma, joka järjestetään lauantaina 2.7. klo 10-17 kävelykadulla. Järjestäjänä toimii Rovaniemen elävä kaupunkikeskusta ry.

Brillet on mukana Kulmakarnevaaleilla.

Tervetuloa elävään kaupunkikeskustaan.

Kulmakarnevaalit kävelykadulla 2.7.2022 klo 10-17
Brillet - hiukan parempi optikkoliike
Kirkkailla arktisilla vesillä paljon liikkuva Juhani Henriksson Arktiset Vedet – kalastus- ja luonto-ohjelmasta kertoilee reissuistaan Brilletin Yöttömässä yössä. Sekaan mahtuu varmaan muutama kalajuttukin.
Arktiset Veden tuotantoporukka on jo useamman vuoden ajan luottanut kalavesillä Maui Jim – aurinkolaseihin. Kannattaa tulla jututtamaan Juhania ja kuulemaan kokemuksistaan Maui Jim – käyttäjänä.
Yöttömässä yössä Brilletissä on esillä koko Maui Jimin aurinkolasimallisto.
Tervetuloa Brilletin yöttömään yöhön.
Arktiset Vedet & Maui Jim Brilletin yöttömässä yössä
Brillet - hiukan parempi optikkoliike

Koko Lindbergin mallisto esittelyssä torstaina 14.4. klo 11-16.

Tanskalaiset Lindberg-kehykset ovat maailmankuuluja keveydestään ja huippulaadustaan. Lindbergin kehykset edustavat puhtaimmillaan selkeää, minimalistista tanskalaista muotoilua. Kaikki malliston kehysten metalliosat ovat titaania ja näin ollen myös täysin nikkelittömiä. Lindbergin kehykset on täysin ruuvittomia ja mutterittomia mm. saranarakenne on Lindbergin patentoima innovaatio.

Tervetuloa Lindberg – Brilskeisiin.

Brillet - hiukan parempi optikkoliike
Pohjois-Ruotsin luonnosta inspiraationsa ammentava EoE eyewearin koko mallisto esittelyssä Brilletin Brilskeissä keskiviikkona 6.4. klo 12-18.
EoE Eyewear on vastuullinen silmälasibrändi, jonka mallistossa käytetään raaka-aineena mm. luontoystävällistä asetaattia, kierrätettyä asetaattia ja terästehtaan ylijäämäterästä.
Tervetuloa tutustumaan skandinaaviseen silmä- ja aurinkolasimallistoon.
Brillet - hiukan parempi optikkoliike
Brilletin muuton kunniaksi järjestämme Avajais-Brilskeet ke 30.3.- la 2.4.
Esittelemme kevään trendit seuraavista kehysmallistoista:
Ke 30.3. Face a Face-, Entourage of 7- ja Dutz-mallistot
To 31.3. Lafont-, Prodesign-, John Lennon- ja L´Atelier- mallistot
Pe 1.4. Andy Wolf -mallisto
La 2.4. Bellinger- ja Frost -mallistot
Tarjoamme pullakahvit.
Tervetuloa Brilskeisiin.
Tutustu tapahtumaan

Brillet muuttaa uusiin tiloihin, mutta muuttomatka on todella lyhyt. Muutamme nykyisen tilan naapuriin, Kävelykadun ja Rovakadun kulmaan (entinen Silmäaseman tila).

Muuton myötä saamme paremmat tilat ja saamme kaikki toiminnot samaan tasoon. Näin mahdollistetaan esteetön kulku sekä optometristien että silmätautien erikoislääkäreiden vastaanotolle, joihin varaat ajan kätevästi osoitteesta www.brillet.fi/ajanvaraus

Avaamme uusissa tiloissa maanantaina 21.3. klo 9.30

Tervetuloa paikalliseen optikkoliikkeeseen.

Brilletistä löydät Lapin valkoisilla teillä näköä parantavat keltaiset kontrastilasit.

Epidemia-tilanteen vuoksi tänä vuonna ei ole perinteistä kontrastilasien myyntipistettä Pohjanhovin kilpailutoimistossa.
Brillet palvelee kävelykadulla, Koskikatu 22 sunnuntaina 9.1. klo 17-20, joten tervetuloa hankkimaan kontrastilasit ennen nuotitusjakson alkua.

Voit hankkia kontrastilasit myös turvallisesti verkkokaupastamme https://www.brillet24.fi/category/30/kontrastilasit
Toimitamme tuotteet halutessanne myös majapaikkaanne Rovaniemen kaupungin alueella ja jopa samana päivänä. Mainitkaa toimitusosoite ja toivottu toimitusaika tilauksen Lisätietoa-kohdassa.

Voit asioida turvallisesti myös liikkkeessämme kävelykadulla Rovaniemellä osoitteessa Koskikatu 22.
Brillet palvelee arkisin 9-18 ja lauantaina 10-15.
Ralliviikolla palvelemme tarvittaessa myös aukioloaikojen ulkopuolella.
Soita 040-717 1988/Pasi Hiukka, niin sovitaan sinulle sopiva aika.

Tapahtuman sivu
Brillet - hiukan parempi optikkoliike

Viimeksi vietimme Brilskeitä Silmäniloa Messuilla ennen korona-epidemiaa helmikuussa 2020.

Nyt on viimeinkin tullut aika kutsua teidät asiakkaamme tutustumaan syksyn ja talven kehysmuotiin.

Saksalainen uniikki, todella upea Frost-mallisto ja tanskalainen, alusta asti Brilletin Huippu-valikoimassa mukana ollut todella suosittu Bellinger-mallisto ovat kokonaisuudessaan esittelyssä ke 10.11. klo 12-18.00

Tervetuloa

Tapahtuman sivut

Brilletistä löydät Lapin valkoisilla teillä näköä parantavat keltaiset kontrastilasit.
Korona-epidemiasta johtuen tänä vuonna ei valitettavasti voida järjestää perinteistä myyntipistettä kilpailutoimistoon.

Voit hankkia kontrastilasit turvallisesti verkkokaupastamme.

Toimitamme tuotteet halutessanne myös majapaikkaanne ja jopa samana päivänä. Mainitkaa toimitusosoite ja toivottu toimitusaika tilauksen Lisätietoa-kohdassa.

Voit asioida turvallisesti myös liikkeessämme kävelykadulla.

Brillet palvelee arkisin 9-18 ja lauantaina 10-15. Ralliviikolla palvelemme tarvittaessa myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Soita 040-717 1988/Pasi Hiukka, niin sovitaan sinulle sopiva aika.

Lisää tietoa kontrastilaseista löydät Brilletin YouTube-kanavalta >>>

Tapahtuman sivut löydät täältä >>>

Perinteinen Brillet – Oliver´s Corner Open kisataan jälleen Santa Claus Golf Clubin kentällä. Korona-pandemian vuoksi kisa on tänä vuonna hieman myöhemmin, lauantaina 29.8.2020.

Kisa käydään päivällä Santa Claus Golfin kentällä ja sitten uudestaan ja yhä uudestaan illalla Oliver´s Cornerissa.
Tänäkin vuonna jälleen todella hyvät palkinnot, joten kannattaa tulla mukaan.
Perinteiseen tyyliin pelataan Pistebogey-kisa, jossa palkinnot kolmelle parhaalle.
Lisäksi palkitaan Paras Lady, Paras Scratch-tulos (ISO palkinto) ja Paras pistebogey-tulos sarjassa HCP>30.
Erikoiskisoina Lähimmäs lippua väylällä 18 ja Pisin Draivi-kisa Brillet-väylällä eli väylällä 7.

Pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme myös näinä aikoina. Epidemiankin aikana on tärkeää huolehtia silmien terveydestä ja hyvinvoinnista.

• Valmiit silmälasit ja muut tilatut tuotteet: toimitamme teille silmälasit ja muut valmiit tuotteet kotiin, jos karanteenin tai jonkun muun syyn vuoksi ette pääse asioimaan Brilletissä. Ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse, mikäli tarvitsette kotiinkuljetuksen.

• Silmälääkereseptit: poikkeusaikoinakin pitää huolehtia oikeanlaisesta lääkityksestä, joten silmälääkkeiden riittävyys kannattaa tarkistaa. Mikäli silmälääkärimme Hannele Typpö tai Satu Alapuranen on määrännyt teille silmälääkkeet ja resepti pitää uusia, niin olkaa puhelimitse yhteydessä meihin.

• Riskiryhmiin kuuluvat: Jos teidän on välttämättä asioitava liikkeessä, niin suosittelemme ottamaan puhelimitse yhteyttä meihin, niin keskustellaan asiasta ja sovitaan sopivasta asiointiajankohdasta, esim. sellaisesta, jolloin liikkeessä ei ole muita asiakkaita.

• Riskiryhmiin kuuluvat, ei-kiireelliset: mikäli asianne hoitamisella ei ole kiire, suosittelemme oman terveytenne vuoksi siirtämään asiointianne myöhempään ajankohtaan, kunnes epidemia on laantunut.

• Varatut silmälääkärin ja optometristin vastaanottoajat: Olemme yhteydessä kaikkiin yli 70-vuotiaisiin silmälääkärin tai optometristin tutkimusajan varanneisiin asiakkaisiin ja käymme läpi tutkimuksen kiireellisyystarpeen. Mikäli tarve ei ole akuutti, niin siirrämme vastaanottoajat toukokuulle.

• Riskiryhmiin kuuluvat alle 70-vuotiaat: Mikäli olette varanneet tutkimusajan meille ja kuulutte riskiryhmään, suosittelemme olemaan meihin puhelimitse yhteydessä ja käymme yhdessä läpi tutkimuksen kiireellisyystarpeen. Mikäli tarve ei ole akuutti, niin siirrämme vastaanottoajat toukokuulle.

• Kuivan silmän hoitotuotteet: Siitepölyaika on alkamassa, joten kuivia silmiä kannattaa hoitaa ja näin ehkäistä siitepölyn aiheuttamia oireita. Kuivan silmän hoitotuotteet hankit helposti verkkokaupastamme. Rovaniemen kaupungin alueella toimitamme halutessanne kaikki tilaamanne tuotteet suoraan kotiin. Näin halutessanne merkitkää toimitusvaihtoehdoksi Postitus ja Lisätietoa-kohtaan merkintä kotitoimituksesta.

• Piilolinssit: Piilolinssit hankit helposti verkkokaupastamme. Rovaniemen kaupungin alueella toimitamme halutessanne kaikki tilaamanne tuotteet suoraan kotiin. Näin halutessanne merkitkää toimitusvaihtoehdoksi Postitus ja Lisätietoa-kohtaan merkintä kotitoimituksesta.

Brillet on avoinna normaalisti arkisin klo 9-18 ja lauantaina 10-15 tai sopimuksen mukaan myös muina aikoina. Jos aukioloaikamme muuttuvat poikkeuksellisiksi, tiedotamme siitä Brilletin facebook-sivuilla.

Ota yhteyttä: 0400448922.

Näinä aikoina on ensiarvoisen tärkeää suosia paikallisia yrittäjiä, jotta paikallisia yrityksiä on olemassa vielä tämän epidemian jälkeen.

Mutta tärkeintä on pitää huolta itsestämme ja läheisistämme.
#suosipaikallista #yrittäjä #likiliike #brillet #joustavapalvelu

Silmäniloa Messuilla on esillä tuhansittain kehyksiä, satoja aurinkolaseja, messutunnelmaa, kiinnostavia vieraita, vinkkejä ja inspiraatiota kehysvalintaan, kahvia ja pullaa…
Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan mm. vapaavalintaiset silmälasit huippulaadukkailla Varilux-linsseillä!

Esillä mm. Andy WolfBellingerFace a FaceFrost, John Lennon, LafontPaul & Joe, Prodesign ja William Morris -mallistot, Coopervisionin piilolinssit sekä tietenkin linssitoimittajamme Essilorin Varilux, Transitions, Xperio ja Eyezen -tuotteet.

Ohjelma:
Klo 10.00 Ovet avataan
Klo 10.15 Tervetuloa Silmäniloa Messuille, yrittäjät Taina ja Pasi Hiukka
Klo 10.30 Kuivien silmien uudet hoitomuodot, optometristit Pasi Hiukka ja Pekka Palmu (Silmäoptikot Palmu, Rauma)
Klo 10.45 Silmätautien erikoislääkäri Hannele Typpö tavattavissa ja vastailemassa yleisön kysymyksiin
Klo 11.15 Silmälasimeikin salat miinusnäköiselle, SKY-kosmetologi Sanna Koivuranta, Sanna´s Style
Klo 12.15 Andreas Pirkheim ja Wolfgang Scheucher, Andy Wolf Eyewear
Klo 12.30 Silmätautien erikoislääkäri Hannele Typpö tavattavissa ja vastailemassa yleisön kysymyksiin
Klo 13.15 Värillä on väliä, väriasiantuntija Taina Hiukka
Klo 14.15 Kuivien silmien uudet hoitomuodot, optometristit Pasi Hiukka ja Pekka Palmu (Silmäoptikot Palmu, Rauma)
Klo 15.15 Silmälasimeikin salat plusnäköiselle, SKY-kosmetologi Sanna Koivuranta, Sanna´s Style
Klo 16.15 Andreas Pirkheim ja Wolfgang Scheucher, Andy Wolf Eyewear
Klo 16.30 Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan mm. vapaavalintaiset silmälasit huippulaadukkailla Varilux-linsseillä!
Klo 17.00 Kiitos käynnistä Silmäniloa Messuilla ja tervetuloa Brilletiin!

Viime kerralla Silmäniloa Messuilla kävi noin 600 vierasta, joten tule ajoissa messuilemaan, niin vältät ruuhkat.

Tapahtuman sivut löydät tästä linkistä >>>

Tervetuloa!

Perinteiseen tyyliin vietämme Arctic Lapland Rally-viikolla Brilskeitä.
Tänä vuonna esittelyssä ovat ranskalainen, elegantti ja hienostunut Caroline Abram sekä japanilainen, todella korkealaatuinen Masunaga.
Tervetuloa!

Tapahtuman sivut >>>

Brilletistä löydät Lapin valkoisilla teillä näköä parantavat kontrastilasit.
Näköasiantuntija, optometristi Pasi Hiukka on paikalla kilpailutoimistossa sunnuntaina 20.1. klo 16-20 myymässä kontrastilaseja.
Tule keskustelemaan, jos näkemisessäsi on haasteita.

Muuten palvemme kävelykadulla Brilletissä arkisin 9-18 ja lauantaina 10-15. Ralliviikolla palvelemme myös aukioloaikojen ulkopuolella.
Soita 040-717 1988/Pasi Hiukka, niin sovitaan sinulle sopiva aika.

Tapahtuman sivut >>>

Tervetuloa jouluglögille Brilletiin lauantaina 21.12. klo 10-15.
Tarjoamme joulun kunniaksi glögiä ja piparia kaikille.

Syvimmän kaamoksen kunniaksi polkaisemme jälleen pystyyn perinteisen aurinkolasialennuksen!
Lauantaina 21.12. kaikki Brilletissä olevat aurinkolasit -50%!
Tarjous ei koske tilaustuotteita.

Tapahtuman sivut >>>

Tervetuloa viime hetken joululahjaostoksille Brilletiin!

Esittelemme syksyn ensimmäisissä Brilskeissä kaksi aivan eri tyyppistä mallistoa.


Ranskalainen, elegantti ja hienostunut Caroline Abram tulee ensi kerran Brilskeisiin koko malliston kera.

Lue lisää www.carolineabram.com


Tutumpi, mutta ei missään nimessä vanha ja kulunut japanilainen Masunagan mallisto on toinen esiteltävä mallisto.

Lue lisää www.masunaga1905.com

Tervetuloa!

Olemme olleet Santa Claus Liigan ja FC Santa Claus Junioreiden yhteistyökumppani Brilletin perustamisesta lähtien, koska haluamme tukea lasten ja nuorten liikkumisen eteen tekemää laadukasta ja hyvää työtä tekevää seuraa.

Koko Oakleyn aurinkolasimallisto esillä Oakley pop up-shopissa Santa Claus Golf -klubilla, Golfkentäntie 43, Rovaniemi.
Tervetuloa testaamaan eri linssejä aurinkoisessa ympäristössä ja valitsemaan omasi.
Samalla voit seurata perinteisen Brillet-Oliver´s Corner Open -golfkisan kulkua ja nauttia vaikka lounaan Klubin aurinkoisella terassilla.

Perinteinen Brillet – Oliver´s Corner Open kisataan jälleen Santa Claus Golf Clubin kentällä lauantaina 20.7.
Kisa käydään päivällä Santa Claus Golfin kentällä ja sitten uudestaan ja yhä uudestaan illalla Oliver´s Cornerissa.
Kisan ajan koko Oakleyn aurinkolasimallisto esillä Klubin terassilla, joten tervetuloa testaamaan Oakleyn malleja aurinkoisessa ympäristössä, vaikka et osallistuisikaan kisaa.
Tänä vuonna jälleen todella hyvät palkinnot, joten kannattaa tulla mukaan.
Perinteiseen tyyliin pelataan Pistebogey-kisa, jossa palkinnot kolmelle parhaalle. Kisan voittajalle vapaavalintaiset Oakley-aurinkolasit.
Lisäksi palkitaan Paras Lady, Paras Scratch-tulos (ISO palkinto) ja Paras pistebogey-tulos sarjassa HCP>30.
Erikoiskisoina Lähimmäs lippua väylällä 18 ja Pisin Draivi-kisa Brillet-väylällä eli väylällä 7.
Iltabileiden tahdit takaa legendaarinen Laskuteline!

Tervetuloa!

Ensiesittelyssä pohjois-ruotsalaisen EoE Eyewear -malliston silmä- ja aurinkolasit.

EOE syntyi vuonna 2010 kirkkaana ja lumisena kevätpäivänä moottorikelkkailessa pienessä Ammarnäsin kylässä Ruotsin Lapissa. Raikas ilma ja lumipeitteiset vuoret antoivat Erik ja Emilia Lindmarkille idean; luoda silmälasikokoelma, joka yhdistää skandinaavisen muotoilun eleganssin yksinkertaisen lappilaisen luonnon kauneuteen. Pohjoisen perintö heijastuu sekä silmälasien nimiin että väreihin, varsinkin luonnonvaraisesta ja kauniista luonnosta tuotuihin yksityiskohtiin ja materiaaleihin.

Erik ja Emilia olivat ensimmäisiä, jotka toivat markkinoille kestävän kehityksen silmälaseja, joissa ei ollut ftalaatteja, joita normaalisti käytetään lasien valmistuksessa. Nykyään EOE on Pohjoismaiden johtava kestävän kehityksen silmälasien brändi, ja kaikki silmälasit on tuotettu kestävästi ja kierrätettävistä ja biohajoavista materiaaleista.

EoE -silmälasit on suunniteltu Ruotsin Lapissa ja huolellisesti käsintehty Italian Alpeilla. Tavoitteena on eräänä päivänä suunnitella ja valmistaa jokainen kappale Ruotsin pohjoisosassa, jossa EOE: n ajatus syntyi. Siihen saakka ruotsalaiset vuoret korvataan Alpeilla, ja EOE: n pääkonttorin työ keskittyy ensisijaisesti muun tuotannon tekemiseen entistä vihreämmäksi. Tuotteiden laatu- ja kierrätettävyysasioissa ei koskaan tehdä kompromisseja.

Lisää tietoa EoE -silmälaseista >>>

Tapahtuman sivut >>>

Andy Wolf- mallisto kokonaisuudessaan esittelyssä Brilskeissä ke 8.5. klo 13-18.
Esillä myös kevään uutuuskehykset ja aurinkolasit.
Kannattaa tulla ihastelemaan kevään ja kesän silmälasitrendejä, vaikka silmälasien hankinta ei olisikaan ajankohtainen.
Tervetuloa!

Sziols – urheilunäkemisen uusi ulottuvuus ensiesittelyssä Rovaniemellä keskiviikkona 27.2.

Paikalla Sziols-maahantuoja Satu Kervinen koko Sziols-malliston kanssa.

Kahvitarjoilu.

Brilletistä löydät Lapin valkoisilla teillä näköä parantavat kontrastilasit.
Näköasiantuntija, optometristi Pasi Hiukka on paikalla kilpailutoimistossa sunnuntaina 20.1. klo 16-20 myymässä kontrastilaseja.
Tule keskustelemaan, jos näkemisessäsi on haasteita.

Lisää infoa ralliin ja yleisemminkin liikenteeseen liittyvistä näköhaasteista löydät Brilletin You Tube -kanavalta >>>

Muuten palvemme kävelykadulla Brilletissä arkisin 9-18 ja lauantaina 10-15. Ralliviikolla palvelemme myös aukioloaikojen ulkopuolella.
Soita 040-717 1988/Pasi Hiukka, niin sovitaan sinulle sopiva aika.

Brilletistä löydät Lapin valkoisilla teillä näköä parantavat keltaiset kontrastilasit.
Korona-epidemiasta johtuen tänä vuonna ei valitettavasti voida järjestää perinteistä myyntipistettä kilpailutoimistoon.

Voit hankkia kontrastilasit turvallisesti verkkokaupastamme.

Toimitamme tuotteet halutessanne myös majapaikkaanne ja jopa samana päivänä. Mainitkaa toimitusosoite ja toivottu toimitusaika tilauksen Lisätietoa-kohdassa.

Voit asioida turvallisesti myös liikkeessämme kävelykadulla.

Brillet palvelee arkisin 9-18 ja lauantaina 10-15. Ralliviikolla palvelemme tarvittaessa myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Soita 040-717 1988/Pasi Hiukka, niin sovitaan sinulle sopiva aika.

Lisää tietoa kontrastilaseista löydät Brilletin YouTube-kanavalta >>>

Tapahtuman sivut löydät täältä >>>

Perinteinen Brillet – Oliver´s Corner Open kisataan jälleen Santa Claus Golf Clubin kentällä. Korona-pandemian vuoksi kisa on tänä vuonna hieman myöhemmin, lauantaina 29.8.2020.

Kisa käydään päivällä Santa Claus Golfin kentällä ja sitten uudestaan ja yhä uudestaan illalla Oliver´s Cornerissa.
Tänäkin vuonna jälleen todella hyvät palkinnot, joten kannattaa tulla mukaan.
Perinteiseen tyyliin pelataan Pistebogey-kisa, jossa palkinnot kolmelle parhaalle.
Lisäksi palkitaan Paras Lady, Paras Scratch-tulos (ISO palkinto) ja Paras pistebogey-tulos sarjassa HCP>30.
Erikoiskisoina Lähimmäs lippua väylällä 18 ja Pisin Draivi-kisa Brillet-väylällä eli väylällä 7.

Pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme myös näinä aikoina. Epidemiankin aikana on tärkeää huolehtia silmien terveydestä ja hyvinvoinnista.

• Valmiit silmälasit ja muut tilatut tuotteet: toimitamme teille silmälasit ja muut valmiit tuotteet kotiin, jos karanteenin tai jonkun muun syyn vuoksi ette pääse asioimaan Brilletissä. Ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse, mikäli tarvitsette kotiinkuljetuksen.

• Silmälääkereseptit: poikkeusaikoinakin pitää huolehtia oikeanlaisesta lääkityksestä, joten silmälääkkeiden riittävyys kannattaa tarkistaa. Mikäli silmälääkärimme Hannele Typpö tai Satu Alapuranen on määrännyt teille silmälääkkeet ja resepti pitää uusia, niin olkaa puhelimitse yhteydessä meihin.

• Riskiryhmiin kuuluvat: Jos teidän on välttämättä asioitava liikkeessä, niin suosittelemme ottamaan puhelimitse yhteyttä meihin, niin keskustellaan asiasta ja sovitaan sopivasta asiointiajankohdasta, esim. sellaisesta, jolloin liikkeessä ei ole muita asiakkaita.

• Riskiryhmiin kuuluvat, ei-kiireelliset: mikäli asianne hoitamisella ei ole kiire, suosittelemme oman terveytenne vuoksi siirtämään asiointianne myöhempään ajankohtaan, kunnes epidemia on laantunut.

• Varatut silmälääkärin ja optometristin vastaanottoajat: Olemme yhteydessä kaikkiin yli 70-vuotiaisiin silmälääkärin tai optometristin tutkimusajan varanneisiin asiakkaisiin ja käymme läpi tutkimuksen kiireellisyystarpeen. Mikäli tarve ei ole akuutti, niin siirrämme vastaanottoajat toukokuulle.

• Riskiryhmiin kuuluvat alle 70-vuotiaat: Mikäli olette varanneet tutkimusajan meille ja kuulutte riskiryhmään, suosittelemme olemaan meihin puhelimitse yhteydessä ja käymme yhdessä läpi tutkimuksen kiireellisyystarpeen. Mikäli tarve ei ole akuutti, niin siirrämme vastaanottoajat toukokuulle.

• Kuivan silmän hoitotuotteet: Siitepölyaika on alkamassa, joten kuivia silmiä kannattaa hoitaa ja näin ehkäistä siitepölyn aiheuttamia oireita. Kuivan silmän hoitotuotteet hankit helposti verkkokaupastamme. Rovaniemen kaupungin alueella toimitamme halutessanne kaikki tilaamanne tuotteet suoraan kotiin. Näin halutessanne merkitkää toimitusvaihtoehdoksi Postitus ja Lisätietoa-kohtaan merkintä kotitoimituksesta.

• Piilolinssit: Piilolinssit hankit helposti verkkokaupastamme. Rovaniemen kaupungin alueella toimitamme halutessanne kaikki tilaamanne tuotteet suoraan kotiin. Näin halutessanne merkitkää toimitusvaihtoehdoksi Postitus ja Lisätietoa-kohtaan merkintä kotitoimituksesta.

Brillet on avoinna normaalisti arkisin klo 9-18 ja lauantaina 10-15 tai sopimuksen mukaan myös muina aikoina. Jos aukioloaikamme muuttuvat poikkeuksellisiksi, tiedotamme siitä Brilletin facebook-sivuilla.

Ota yhteyttä: 0400448922.

Näinä aikoina on ensiarvoisen tärkeää suosia paikallisia yrittäjiä, jotta paikallisia yrityksiä on olemassa vielä tämän epidemian jälkeen.

Mutta tärkeintä on pitää huolta itsestämme ja läheisistämme.
#suosipaikallista #yrittäjä #likiliike #brillet #joustavapalvelu

Silmäniloa Messuilla on esillä tuhansittain kehyksiä, satoja aurinkolaseja, messutunnelmaa, kiinnostavia vieraita, vinkkejä ja inspiraatiota kehysvalintaan, kahvia ja pullaa…
Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan mm. vapaavalintaiset silmälasit huippulaadukkailla Varilux-linsseillä!

Esillä mm. Andy WolfBellingerFace a FaceFrost, John Lennon, LafontPaul & Joe, Prodesign ja William Morris -mallistot, Coopervisionin piilolinssit sekä tietenkin linssitoimittajamme Essilorin Varilux, Transitions, Xperio ja Eyezen -tuotteet.

Ohjelma:
Klo 10.00 Ovet avataan
Klo 10.15 Tervetuloa Silmäniloa Messuille, yrittäjät Taina ja Pasi Hiukka
Klo 10.30 Kuivien silmien uudet hoitomuodot, optometristit Pasi Hiukka ja Pekka Palmu (Silmäoptikot Palmu, Rauma)
Klo 10.45 Silmätautien erikoislääkäri Hannele Typpö tavattavissa ja vastailemassa yleisön kysymyksiin
Klo 11.15 Silmälasimeikin salat miinusnäköiselle, SKY-kosmetologi Sanna Koivuranta, Sanna´s Style
Klo 12.15 Andreas Pirkheim ja Wolfgang Scheucher, Andy Wolf Eyewear
Klo 12.30 Silmätautien erikoislääkäri Hannele Typpö tavattavissa ja vastailemassa yleisön kysymyksiin
Klo 13.15 Värillä on väliä, väriasiantuntija Taina Hiukka
Klo 14.15 Kuivien silmien uudet hoitomuodot, optometristit Pasi Hiukka ja Pekka Palmu (Silmäoptikot Palmu, Rauma)
Klo 15.15 Silmälasimeikin salat plusnäköiselle, SKY-kosmetologi Sanna Koivuranta, Sanna´s Style
Klo 16.15 Andreas Pirkheim ja Wolfgang Scheucher, Andy Wolf Eyewear
Klo 16.30 Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan mm. vapaavalintaiset silmälasit huippulaadukkailla Varilux-linsseillä!
Klo 17.00 Kiitos käynnistä Silmäniloa Messuilla ja tervetuloa Brilletiin!

Viime kerralla Silmäniloa Messuilla kävi noin 600 vierasta, joten tule ajoissa messuilemaan, niin vältät ruuhkat.

Tapahtuman sivut löydät tästä linkistä >>>

Tervetuloa!

Perinteiseen tyyliin vietämme Arctic Lapland Rally-viikolla Brilskeitä.
Tänä vuonna esittelyssä ovat ranskalainen, elegantti ja hienostunut Caroline Abram sekä japanilainen, todella korkealaatuinen Masunaga.
Tervetuloa!

Tapahtuman sivut >>>

Brilletistä löydät Lapin valkoisilla teillä näköä parantavat kontrastilasit.
Näköasiantuntija, optometristi Pasi Hiukka on paikalla kilpailutoimistossa sunnuntaina 20.1. klo 16-20 myymässä kontrastilaseja.
Tule keskustelemaan, jos näkemisessäsi on haasteita.

Muuten palvemme kävelykadulla Brilletissä arkisin 9-18 ja lauantaina 10-15. Ralliviikolla palvelemme myös aukioloaikojen ulkopuolella.
Soita 040-717 1988/Pasi Hiukka, niin sovitaan sinulle sopiva aika.

Tapahtuman sivut >>>

Tervetuloa jouluglögille Brilletiin lauantaina 21.12. klo 10-15.
Tarjoamme joulun kunniaksi glögiä ja piparia kaikille.

Syvimmän kaamoksen kunniaksi polkaisemme jälleen pystyyn perinteisen aurinkolasialennuksen!
Lauantaina 21.12. kaikki Brilletissä olevat aurinkolasit -50%!
Tarjous ei koske tilaustuotteita.

Tapahtuman sivut >>>

Tervetuloa viime hetken joululahjaostoksille Brilletiin!

Esittelemme syksyn ensimmäisissä Brilskeissä kaksi aivan eri tyyppistä mallistoa.


Ranskalainen, elegantti ja hienostunut Caroline Abram tulee ensi kerran Brilskeisiin koko malliston kera.

Lue lisää www.carolineabram.com


Tutumpi, mutta ei missään nimessä vanha ja kulunut japanilainen Masunagan mallisto on toinen esiteltävä mallisto.

Lue lisää www.masunaga1905.com

Tervetuloa!

Olemme olleet Santa Claus Liigan ja FC Santa Claus Junioreiden yhteistyökumppani Brilletin perustamisesta lähtien, koska haluamme tukea lasten ja nuorten liikkumisen eteen tekemää laadukasta ja hyvää työtä tekevää seuraa.

Koko Oakleyn aurinkolasimallisto esillä Oakley pop up-shopissa Santa Claus Golf -klubilla, Golfkentäntie 43, Rovaniemi.
Tervetuloa testaamaan eri linssejä aurinkoisessa ympäristössä ja valitsemaan omasi.
Samalla voit seurata perinteisen Brillet-Oliver´s Corner Open -golfkisan kulkua ja nauttia vaikka lounaan Klubin aurinkoisella terassilla.

Perinteinen Brillet – Oliver´s Corner Open kisataan jälleen Santa Claus Golf Clubin kentällä lauantaina 20.7.
Kisa käydään päivällä Santa Claus Golfin kentällä ja sitten uudestaan ja yhä uudestaan illalla Oliver´s Cornerissa.
Kisan ajan koko Oakleyn aurinkolasimallisto esillä Klubin terassilla, joten tervetuloa testaamaan Oakleyn malleja aurinkoisessa ympäristössä, vaikka et osallistuisikaan kisaa.
Tänä vuonna jälleen todella hyvät palkinnot, joten kannattaa tulla mukaan.
Perinteiseen tyyliin pelataan Pistebogey-kisa, jossa palkinnot kolmelle parhaalle. Kisan voittajalle vapaavalintaiset Oakley-aurinkolasit.
Lisäksi palkitaan Paras Lady, Paras Scratch-tulos (ISO palkinto) ja Paras pistebogey-tulos sarjassa HCP>30.
Erikoiskisoina Lähimmäs lippua väylällä 18 ja Pisin Draivi-kisa Brillet-väylällä eli väylällä 7.
Iltabileiden tahdit takaa legendaarinen Laskuteline!

Tervetuloa!

Ensiesittelyssä pohjois-ruotsalaisen EoE Eyewear -malliston silmä- ja aurinkolasit.

EOE syntyi vuonna 2010 kirkkaana ja lumisena kevätpäivänä moottorikelkkailessa pienessä Ammarnäsin kylässä Ruotsin Lapissa. Raikas ilma ja lumipeitteiset vuoret antoivat Erik ja Emilia Lindmarkille idean; luoda silmälasikokoelma, joka yhdistää skandinaavisen muotoilun eleganssin yksinkertaisen lappilaisen luonnon kauneuteen. Pohjoisen perintö heijastuu sekä silmälasien nimiin että väreihin, varsinkin luonnonvaraisesta ja kauniista luonnosta tuotuihin yksityiskohtiin ja materiaaleihin.

Erik ja Emilia olivat ensimmäisiä, jotka toivat markkinoille kestävän kehityksen silmälaseja, joissa ei ollut ftalaatteja, joita normaalisti käytetään lasien valmistuksessa. Nykyään EOE on Pohjoismaiden johtava kestävän kehityksen silmälasien brändi, ja kaikki silmälasit on tuotettu kestävästi ja kierrätettävistä ja biohajoavista materiaaleista.

EoE -silmälasit on suunniteltu Ruotsin Lapissa ja huolellisesti käsintehty Italian Alpeilla. Tavoitteena on eräänä päivänä suunnitella ja valmistaa jokainen kappale Ruotsin pohjoisosassa, jossa EOE: n ajatus syntyi. Siihen saakka ruotsalaiset vuoret korvataan Alpeilla, ja EOE: n pääkonttorin työ keskittyy ensisijaisesti muun tuotannon tekemiseen entistä vihreämmäksi. Tuotteiden laatu- ja kierrätettävyysasioissa ei koskaan tehdä kompromisseja.

Lisää tietoa EoE -silmälaseista >>>

Tapahtuman sivut >>>

Andy Wolf- mallisto kokonaisuudessaan esittelyssä Brilskeissä ke 8.5. klo 13-18.
Esillä myös kevään uutuuskehykset ja aurinkolasit.
Kannattaa tulla ihastelemaan kevään ja kesän silmälasitrendejä, vaikka silmälasien hankinta ei olisikaan ajankohtainen.
Tervetuloa!

Sziols – urheilunäkemisen uusi ulottuvuus ensiesittelyssä Rovaniemellä keskiviikkona 27.2.

Paikalla Sziols-maahantuoja Satu Kervinen koko Sziols-malliston kanssa.

Kahvitarjoilu.

Brilletistä löydät Lapin valkoisilla teillä näköä parantavat kontrastilasit.
Näköasiantuntija, optometristi Pasi Hiukka on paikalla kilpailutoimistossa sunnuntaina 20.1. klo 16-20 myymässä kontrastilaseja.
Tule keskustelemaan, jos näkemisessäsi on haasteita.

Lisää infoa ralliin ja yleisemminkin liikenteeseen liittyvistä näköhaasteista löydät Brilletin You Tube -kanavalta >>>

Muuten palvemme kävelykadulla Brilletissä arkisin 9-18 ja lauantaina 10-15. Ralliviikolla palvelemme myös aukioloaikojen ulkopuolella.
Soita 040-717 1988/Pasi Hiukka, niin sovitaan sinulle sopiva aika.