Tuemme paikallisuutta

Brilletin yksi toimintaa ohjaavista arvoista on paikallisuus. Arvojemme mukaisesti haluamme olla mukana paikallisessa yhteisössä ja tukea paikallisia toimijoita.

Vuonna 2023 tuemme seuraavia toimijoita:

Vamos Rovaniemi

Suomessa on 60 000 nuorta, jotka ovat vaarassa syrjäytyä. Yksi syrjäytymiseen johtavista syistä on koulunkäynnin ja opiskelun vaikeudet. Niihin voi olla syynä näkemisestä johtuvat haasteet lukemisessa ja opiskeluun keskittymisessä. Vamos Rovaniemi tekee arvokasta työtä nuorten eteen. Me haluamme olla mukana tässä tärkeässä työssä. Jokaiselle Vamoksessa mukana olevalle nuorelle tarjotaan mahdollisuutta käydä optometristi Pasi Hiukan suorittamassa laajassa näöntutkimuksessa maksutta…

 ”En osannut ajatella, että näkö vaikuttaisi niin moneen asiaan; rivien hyppimiseen, päänsärkyyn ja silmien väsymiseen. Näöntarkastuksessa selitettiin tosi tarkkaan, mistä eri vaivat johtuivat”; kertoo Vamoksen nuori Sara (nimi muutettu) ja jatkaa ”Silmien väsyminen ja päänsärky loppuivat ja huomasin, että lukemiseen keskittyminen onnistui. Tiesin samalla, että opiskelu tulee onnistumaan ja niin onnistuukin.”

Ampumahiihtäjä Emilia Irvankoski

Rovaniemeltä lähtöisin oleva maajoukkuetason ampumähiihtäjä Emilia Irvankoski, 20, luottaa optikkoliike Brilletin yksilölliseen palveluun – niin urheilulasien valinnassa kuin näkemisen ja silmien terveyden tutkimuksissa. 

FC Santa Claus Juniorit

Rovaniemen Palloseura

Roki Hockey 

Arctic Lapland Rally

Arktiset Vedet

Lapin Kamariorkesterin kannatusyhdistys LAKKA ry

Santa Claus Golf ry

Arctic Volley D-tytöt