Tuemme paikallisuutta

Brilletin yksi toimintaa ohjaavista arvoista on paikallisuus. Arvon mukaisesti haluamme olla mukana paikallisessa yhteisössä ja tukea paikallisia toimijoita.

Vuonna 2022 tuemme seuraavia toimijoita:

Vamos Rovaniemi

Suomessa on 60 000 nuorta, jotka ovat vaarassa syrjäytyä. Yksi syrjäytymiseen johtavista syistä on koulunkäynnin ja opiskelun vaikeudet. Niihin voi olla syynä näkemisestä johtuvat haasteet lukemisessa ja opiskeluun keskittymisessä. Vamos Rovaniemi tekee arvokasta työtä nuorten eteen. Me haluamme olla mukana tässä tärkeässä työssä. Jokaiselle Vamoksessa mukana olevalle nuorelle tarjotaan mahdollisuutta käydä optometristi Pasi Hiukan suorittamassa laajassa näöntutkimuksessa maksutta…

 ”En osannut ajatella, että näkö vaikuttaisi niin moneen asiaan; rivien hyppimiseen, päänsärkyyn ja silmien väsymiseen. Näöntarkastuksessa selitettiin tosi tarkkaan, mistä eri vaivat johtuivat”; kertoo Vamoksen nuori Sara (nimi muutettu) ja jatkaa ”Silmien väsyminen ja päänsärky loppuivat ja huomasin, että lukemiseen keskittyminen onnistui. Tiesin samalla, että opiskelu tulee onnistumaan ja niin onnistuukin.”

FC Santa Claus Juniorit

Rovaniemen Palloseura Naisten joukkue

Roki Hockey 

Arctic Lapland Rally

Arktiset Vedet

Lapin Kamariorkesterin kannatusyhdistys LAKKA ry

Santa Claus Golf ry

ROPS Naiset, kummipelaaja Julia Heino

Ralliautoilija Aleksi Röyhkiö

Aleksi Röyhkiö on lupaava nuori ralliautoilija, joka ajaa Rallin SM-sarjaa kaudella 2022.

Rallissa tarvitaan erittäin tarkkaa näkemistä. Aleksi luottaa näkemisen suhteen Brilletin asiantuntemukseen. Lumisissa olosuhteissa Aleksilla on käytössä todella monen muun ralliautoilijan tavoin Brilletistä hankitut keltaiset kontrastilasit Randolphin kehyksillä.

Aleksi Röyhkiö ja Antti Haapala, Ralli SM

RONMKY C-pojat

RolloVappu

Rollovappu on koko perheen päihteetön vapputapahtuma, jonka järjestää Rovaniemen yrittäjät ryLikiliike ja FC Santa Claus Juniorit yhteistyökumppanien tuella. Brillet on ollut yhtenä Rollovapun yhteistyökumppanina vuosina 2014 -2019.