Tuemme paikallisuutta

Brilletin yksi toimintaa ohjaavista arvoista on paikallisuus. Arvon mukaisesti haluamme olla mukana paikallisessa yhteisössä ja tukea paikallisia toimijoita.

Vuonna 2021 tuemme seuraavia toimijoita:

Vamos Rovaniemi

Suomessa on 60 000 nuorta, jotka ovat vaarassa syrjäytyä. Yksi syrjäytymiseen johtavista syistä on koulunkäynnin ja opiskelun vaikeudet. Niihin voi olla syynä näkemisestä johtuvat haasteet lukemisessa ja opiskeluun keskittymisessä. Vamos Rovaniemi tekee arvokasta työtä nuorten eteen. Me haluamme olla mukana tässä tärkeässä työssä. Jokaiselle Vamoksessa mukana olevalle nuorelle tarjotaan mahdollisuutta käydä optometristi Pasi Hiukan suorittamassa laajassa näöntutkimuksessa maksutta…

 ”En osannut ajatella, että näkö vaikuttaisi niin moneen asiaan; rivien hyppimiseen, päänsärkyyn ja silmien väsymiseen. Näöntarkastuksessa selitettiin tosi tarkkaan, mistä eri vaivat johtuivat”; kertoo Vamoksen nuori Sara (nimi muutettu) ja jatkaa ”Silmien väsyminen ja päänsärky loppuivat ja huomasin, että lukemiseen keskittyminen onnistui. Tiesin samalla, että opiskelu tulee onnistumaan ja niin onnistuukin.”

FC Santa Claus Juniorit

Rovaniemen Palloseura

Roki Hockey 

Arctic Lapland Rally

Arktiset Vedet

Lapin Kamariorkesterin kannatusyhdistys LAKKA ry

Santa Claus Golf ry

ROPS Naiset, kummipelaaja Julia Heino

Tyttöjen talo Rovaniemi

Rovaniemi Online arpoi Facebookissa Brilletin lahjoittamat Carrera-aurinkolasit maaliskuussa 2020. Arvonnan voittanut Arto lahjoitti voittonsaTyttöjen Talo Rovaniemi. Järjestimme aurinkolaseille huutokaupan, josta LapSec Oy -yrittäjä Juhani Salminen huusi aurinkolasit itselleen 250€:lla.

Lapsec lahjoitti Tyttöjen talon metsäretki-toimintaan, Metsänneioille 10kpl erittäin korkealaatuisia otsalamppuja. Tyttöjen talolla on tulossa pientä remonttia, johon Brillet lahjoittaa 300€. Näin lahjoitusten yhteissumma hieman nousi alkuperäisestä, mutta lahjoitamme mielellään hyvään tarkoitukseen.

Näin paikalliset Likiliikkeet tukevat paikallista yhteisöä.

Tästä linkistä voit katsella tunnelmia lahjoitushetkeltä.

Tulevaisuuden tähti, ralliautoilija Tuukka Hallia

Lentopalloilija Oskari Seppä / Napapiirin Palloketut

RONMKY C-pojat

RolloVappu

Rollovappu on koko perheen päihteetön vapputapahtuma, jonka järjestää Rovaniemen yrittäjät ryLikiliike ja FC Santa Claus Juniorit yhteistyökumppanien tuella. Brillet on ollut yhtenä Rollovapun yhteistyökumppanina jo vuodesta 2014.

26.3.2020 Tervehdys rovaniemeläinen ja lappilainen!

Elämme tällä hetkellä vaikeita aikoja niin urheiluseuroissa kuin paikallisissa yrityksissäkin. Ajanjakso haastaa meidät varmasti myös tilanteen rauhoituttua, joten kysymys meille jokaiselle kuuluukin; mitä minä voisin tehdä, jotta mahdollisimman moni paikallinen yritys ja urheiluseura pysyisi elinvoimaisena myös tulevaisuudessa?

Lapsia ja nuoria liikuttavana urheiluseurana haluamme taistella, olla rohkeita ja luottaa siihen, että yhdessä tekemällä ja toisiamme tukemalla voitamme tämänkin kamppailun. Meidän panoksemme paikallisten yritysten ja toimijoiden tukemiseksi on WoVo-kortti.

WoVo-kortti on Woman Volleyn sekä useiden paikallisten yritysten yhteinen projekti, joka tarjoaa sinulle rahanarvoisia etuja paikallisten kumppaniyritysten tuotteista ja palveluista. WoVo-kortin hinta on vain 20 euroa.

Lisätietoja WoVo-kortista >>>>

Kaikki edut >>>>

Hanki kortti >>>>