Aurinkolasikehykset

Maui Jim – aurinkolasit Havaijilta!

Maui Jim -aurinkolasit syntyivät Havaijin auringon alla. Tällä hetkellä Maui Jim on maailman nopeimmin kasvava polarisoitujen linssien valmistaja.  Näillä linsseillä ei häikäisty missään olosuhteissa. Kaikissa Maui Jim-aurinkolaseissa on vaakaheijasteet poistava polarisaatio vakio-ominaisuutena. Linssien värintoisto on aivan omaa luokkaansa. Tätä ei usko ennen kuin sen on itse todennut! Vähän esimakua linssien ominaisuuksista saa käymällä Maui Jimin YouTube-kanavalla.

Maui Evolution -linssimateriaalissa lasin optinen kirkkaus yhdistyy polykarbonaatin keveyteen ja toisaalta SuperThin-lasimateriaali sopii kovallekin käyttäjälle naarmuuntumattomuutensa vuoksi. MauiPure-muovimateriaali mahdollistaa SuperThin -lasin optisten ominaisuuksien yhdistämisen loistavaan naarmujen- ja iskunkestävyyteen. Maui Jimit saat myös omalla vahvuudella niin yksi- kuin monitehonakin ja tietenkin samoilla huippuominaisuuksilla kuin ilman vahvuuttakin. Voimakkuusrajat yltävät mallista riippuen jopa +3.00 -6.50dpt!

Oakley

”Like nothing you’ve ever seen. Like nothing you’ve ever worn.”

Jim Jannard perusti Oakleyn 1975 ja nimesi yrityksen englanninsetterinsä, Oakleyn mukaan. Aluksi Oakley valmisti motocross-pyörissä käytettäviä kumisia kahvoja. Jimin periaatteena on aina ollut tehdä tuotteita, jotka toimivat paremmin ja näyttävät paremmilta kuin kilpailijoiden tuotteet. Vuonna 1980 Oakley toi markkinoille ensimmäiset Oakley-ajolasit motocrossareille. Ensimmäiset Oakley-aurinkolasit lanseerattiin 1984. Ranskan ympäriajon voittaja Greg Lemond oli ensimmäinen huippu-urheilija, joka käytti Oakley-aurinkolaseja kilpaillessaan. Siitä lähtien merkittävä osa huippu-urheilijoista ja eri lajien harrastajista; hiihtäjistä formulakuskeihin, golffareista lumilautailijoihin ja kalastajista moottorikelkkailijoihin ovat luottaneet Oakleyyn. Tunnettuja Oakley-aurinkolasien käyttäjiä ovat mm. Kimi Räikkönen, Teemu Selänne, Sebastien Loeb ja Annika Sörenstam.

Oakleyn optiset innovaatiot

HDO®, High Definition Optics®

HDO® tuottaa tarkemman ja selvemmän kuvan. Näillä linsseillä näet tarkasti joka paikkaan ilman häiritseviä vääristymiä, jotka ovat tyypillisiä tavallisille kaareville aurinkolaseille.

Polarized

Polarisoidut linssit suodattavat vaakasuorilta pinnoilta, kuten vedenpinnalta heijastuvan valon. Tavallisilla polarisoiduilla linsseillä polarisaatio aiheuttaa helposti samentumia ja vääristymiä. Oakley on pystynyt eliminoimaan nämä häiritsevät tekijät pois. Oakley Polarized-linssit yhdistettynä HDO®-teknologiaan ja todella hyviin Oakley-linssinväreihin antavat todella tarkan ja korkeakontrastisen kuvan.

Photochromic

Oakley tekee yhteistyötä maailman parhaan ja tunnetuimman tummuvien linssien valmistajan, Transitions Opticalin kanssa, jonka teknologia yhdistettynä Oakleyn optisiin innovaatioihin antaa parhaan mahdollisimman tarkkuuden.

UV protection

Oakley käyttää linsseissään Plutonite® -materiaalia, joka suodattaa 100 % UVA-, UVB- ja UVC-säteilystä. UV-suoja on linssin materiaalissa eikä näin ollen voi kulua pois.

Technology with impact

Näön suojaaminen ei ole vain hyvää näkemistä vaan myös erilaisissa harrastuksissa silmän suojaaminen tapaturmilta on ensiarvoisen tärkeää. Kaikki Oakleyn aurinkolasit täyttävät Yhdysvaltain kansalliset silmiensuojaamisen standardit. Oakley-aurinkolaseilla voit harrastaa turvallisesti lajia kuin lajia.

Oakley RX lenses

Oakleyn merkittävä innovaatio on voimakkuudella olevat yksilöllisesti valmistetut kaarevat aurinkolasit. HDO® tuottaa voittamattoman tarkkuuden koko linssin alueella ilman häiritseviä vääristymiä. Voimakkuudella olevat aurinkolasit valmistetaan aina HDO®-teknologialla kevyestä ja kestävästä Plutonite®-materiaalista. Korkeakontrastiset Oakley-linssit parantavat näkemistä kaikissa valaistusolosuhteissa.

RX-linssejä saa halutessaan Polarized-polarisoituina, Iridium®-peilipintaisina ja/tai Photochromic-tummuvina. RX-linssejä saa kaikissa Oakley-väreissä.

Hydrophobic

Oakleyn Hydrophobic-pinnoite helpottaa linssien puhdistamista, ehkäisee huurtumista ja pitää linssit kuivina.

Oakley-linssien värit

Valitsemalla oikeanlaisen värin sekä tarvittaessa Polarized-, Photochromic-, Iridium- liukuväri- ja/tai muut lisäominaisuudet maksimoidaan näöntarkkuus erilaisissa olosuhteissa. Erilaiset olosuhteet vaativat erilaiset linssit, jotta voidaan nähdä mahdollisimman tarkasti ja häikäistymättä.http://se.oakley.com/innovation/optical-superiority/lens-tints -sivulta löytyy informaatiota eri värien sopivuudesta erilaisiin olosuhteisiin.

Oakley-kehykset

Oakley-kehykset on suunniteltu palvelemaan ammattiurheilijoiden vaatimuksia. Kehykset on valmistettu keveistä, sopivasti joustavista materiaaleista, jotka kestävät kovaakin käyttöä ja istuvat käyttäjän kasvoilla mukavasti ja vakaasti. Oakleyn Three-Point-Fit –linssinkiinnitysteknologia maksimoi linssien optisen toimivuuden.

Linssit >>>